Vacature allround medewerker fulltime

Vacature allround medewerker fulltime

Lek Tuinmaterialen is een echte specialist in bestrating, blokhutten en tuinhout en tuinverlichting. Een echt familiebedrijf waar service geen afdeling maar dé instelling is. In onze showtuin en op het terrein adviseren en assisteren wij al meer dan 25 jaar particulier en professional. Ons gezellige team is per direct op zoek naar versterking.   

Lek-Tuinmaterialen_alphen_aan_de_Rijn

Jouw Profiel

MBO werk en denkniveau
Geen 8:00 tot 17:30 mentaliteit!
Klant en service gericht !
Aanpakker, teamspeler en leergierig

 

Ben jij daarnaast fulltime, inclusief de zaterdag, beschikbaar en gewend om in een dynamische omgeving te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij bieden je een marktconform salaris binnen een gezellig bedrijf waar sfeer, behulpzaamheid en collegialiteit de klok slaat!

Allround medewerker 

Wat is dat nou eigenlijk allround medewerker? Veel voorkomende werkzaamheden zijn o.a. Het offreren en verkopen van tuinmaterialen zoals bestrating, tuinhout en tuinhuizen, dit kan zowel telefonisch, per email als in de winkel.  Zowel particulier als tuinprofessional vraagt jou om advies, ondersteuning of soms alleen maar om een handje te helpen bij het inladen van de zojuist aangeschafte tuinartikelen. Maar dat is niet alles ook het beheren, bestellen en verwerken van voorraden is iets wat dagelijks moet gebeuren. Als je nog niet in het bezit bent van een heftruck certificaat dan zal het lossen van vrachtauto’s even moeten wachten tot na de eerst mogelijke cursus.

Bezorging_tuinmaterialen

Wij Bieden

Goede arbeidsvoorwaarden
Prettige informele werksfeer
Uitdagend en afwisselend werk
Ruimte voor ontwikkeling

 

Lijkt jou een uitdagende functie waarbij geen dag het zelfde is interessant schrijf dan naar info@lektuinmaterialen.nl t.a.v. D. Lek.