3 cm Keramische Tuintegels

3 cm Keramische Tuintegels het alternatief voor Natuursteen

Keramiek staat voor luxe, kwaliteit en duurzaamheid en is hét alternatief voor gecoate terrastegels, conventionele beton- en natuursteentegels voor de buitenruimte. Er is niets zo mooi als de uitstraling van echt natuursteen, maar een dergelijke vloer komt helaas met veel nadelen. Keramiek is anders; het is krasvast, kleurvast en onderhoudsarm. Nu is de eerste generatie 2 cm dik keramiek niet echt geschikt gebleken voor met name zachte ondergrond. Maar daar is met de introductie van de nieuwe 3 cm dikke keramische tegels verandering in gebracht. 

Micel_Oprey_Bluestone_Grey_keramisch_3cm

Stroef, kras- en kleurvast!

De beste vervanging voor traditioneel natuursteen. En dat zonder de nadelen van echt natuursteen!

Bekijk het assortiment
Momenteel bieden wij keramische terrastegels in 3 cm dikte van 3 verschillende leveranciers aan. Zijnde: Solostone van vt-wonen, Solido Ceramica van StoneBase en Ceramaxx van Michel Oprey. Hier wordt op korte termijn (begin 2020) nog een vierde en laatste aan toegevoegd. Zo denken wij een gebalanceerde collectie met unieke en kwalitatief hoogwaardige keramische tegels te kunnen leveren. Met deze verschillende aanbieders kunnen wij een legio maten, kleuren en stijlen aanbieden. Zoals de inmiddels wel bekende maten 60×60, en 40×80 maar daarnaast ook 70×70 en 90×90. Bovendien is dat alles verkrijgbaar in diverse kleuren en stijlen zoals NatuursteenLook, BetonLook, HoutLook en StaalLook. Alle trendy en toch tijdloze Patroon en Mozaïek prints zijn uiteraard ook te leveren.

Solostone van vt-Wonen 

Moderne keramische tuintegels in trendy kleuren en moderne dessins. Een hoogwaardige tegel met een onderscheidend design. Krasvast, kleurecht en onderhoudsarm geheel volgens de laatste tuintrends. Direct op split of stabilisatie verwerken. Simpel, eenvoudig en snel, geen extra maatregelen of voorbereiding noodzakelijk.

De keramische buitentegels van vt-wonen zijn niet alleen erg fraai om te zien maar ook nog eens bijzonder praktisch. Geen algen en mos aangroei, geen gedoe met hoge druk reinigers meer! Geen waterkringen en vetvlekken. Of die van rode wijn, koffie of andere nare vervuilers van je mooie terras. De tegels zijn heel easy-to-clean. Net zo makkelijk als je vloertegels binnen en de buitentegels blijven hun kleur behouden. Zelfs de felste zon verandert dat niet. Wil je meer weten over solostone en wat het zo bijzonder maakt?

vtwonen_solostone_douglas_en_jones


Vtwonen_Solostone_3.0_Concrete_rock_90x90x3

Vt-Wonen Buitentegels Solostone
Concrete Rock 90x90x3 

Solido Ceramica van StoneBase

De Stonebase Solido Ceramica is serie met 3 cm dikke keramische tegels. U kunt (afhankelijk van de ondergrond) de tegels eenvoudig op een (gestabiliseerd) zandbed verwerken. U dient de tegel wel met een (vaste) voeg te verwerken.

Solido keramische buitentegels van StoneBase zijn niet alleen erg fraai om te zien maar ook nog eens bijzonder praktisch. Geen mos of algenaangroei en zeer eenvoudig te reinigen. In tegenstelling tot “normale” 2 cm dikke keramische tegels kunt u deze 3 cm keramische tegel direct op split of (gestabiliseerd) zandbed verwerken. Bovendien zijn de tegels te verwerken met een vaste voeg, zo heeft u ook geen last meer van onkruid.

Stonebase_cortenstalen_bloembak

Stonebase_Solido_cemento_smoke_60x60x3

StoneBase Solido Ceramica
Cemento Smoke 60x60x3 cm

Ceramaxx van Michel Oprey 

Ceramaxx keramische buitentegels van Michel Oprey & Beisterveld zijn niet alleen erg fraai om te zien maar ook nog eens bijzonder praktisch. Geen mos of algenaangroei en geen gedoe met hoge druk reinigers meer! Doordat de Ceramaxx tegels 3 cm dik zijn kunt u deze eenvoudig verwerken zonder speciale voorbereiding. Direct op split of stabilisatie en bovendien te verwerken met een vaste voeg, zo heeft u ook geen last meer van onkruid.


Volkeramische_terrastegel_durban_slate_leisteen

Michel Oprey en Beisterveld
Ceramaxx Durban Slate 60x60x3 cm