Millboard

HET ALTERNATIEF VOOR HOUT

Millboard staat voor luxe, kwaliteit en duurzaamheid en is hét alternatief voor hardhout en conventioneel composiet voor de buitenruimte. Er is niets zo mooi als de uitstraling van een natuurlijke houtnerf, maar een dergelijke vloer komt helaas met veel nadelen. Millboard is anders. Er is jaren geïnvesteerd in het perfectioneren van een alternatief voor hout dat net zo aantrekkelijk is, maar dan zonder de gebreken. Het resultaat is een unieke terrasplank die qua natuurgetrouwheid, duurzaamheid en gebruiksgemak al vele jaren ongeëvenaard is gebleken.

Millboard_Composiet_Vlonderplanken

Milllboard_golden_oak

De meest natuurgetrouwe kunststof terrasplank verkrijgbaar. En dat zonder de nadelen van echt hout!

Vraag een Offerte aan
Milboard rot niet en verweert ook niet door weersinvloeden. De installatie is uiterst eenvoudig, gewoon neerleggen en vastschroeven. Door de unieke Lastaneᵀᴹ toplaag zijn de schroeven vrijwel verborgen. De toplaag is niet alleen fraai maar schuren, schilderen en oliën zijn verleden tijd. Zo kunt u eenvoudig genieten van een nagenoeg onderhoudsvrij terras.
 

Enhanced Grain

Strak modern en toch natuurlijk. De Enhanced Grain lijn van Millboard is gevormd uit geselecteerd glad hout. Elke plank wordt met de hand nabewerkt, totdat het de subtiele nuances van echt hout evenaart. De Enhanced grain lijn wordt bovendien geleverd in 8 prachtige tinten met een natuurlijke uitstraling gelijk aan echt hout.

Alterwood_25_jaar_garantie

Millboard_composiet_vlonderplank_golden_oak

Weathered Oak

Prachtig verouderd en absoluut tijdloos, dat is de Weathered Oak Collectie van Millboard. De basis en inspiratie voor deze collectie ligt bij 100 jaar verweerd Eiken. De Millboard wordt handgekleurd met natuurgetrouwe tinten. De natuurlijk verweerde uitstraling blijft bovendien tientallen jaren behouden.

Alterwood_UK_product

Millboard_weathered_oak
Weathered Oak Driftwood