VtWonen Buitenvloeren

VtWonen Buitenvloeren zijn uniek. Uniek in kwaliteit, techniek maar bovenal in kleurgebruik en dessins. De tuin als verlengde van de woonkamer was nog nooit eerder zo goed en stijlvol mogelijk. Met speciale series zoals Piet Boon Outdoor en Douglas & Jones loopt VtWonen voorop in de laatste tuintrends. Maar bovenal maak je met VtWonen Buitenvloeren een unieke buitenruimte.Een plek waar hetbijzonder goed toeven en vooral gezellig is.En dat straalt het ook uit.

Vt-wonen_duostone_buitenvloer

DuoStone van VtWonen

Duostone van VtWonen is een uniek type buitenvloer. De keramische Toptegel is onderhoudsarm, kleurvast en krasvast. De speciale onderlaag van Serafoam zorgt ervoor dat het totale gewicht per tegel maar 17 kg is. Dat maakt het verwerken een stuk eenvoudiger en het geheel blijft ook langer mooi en strak.

Configureer uw Terras

SoloStone van VtWonen

SoloStone By Douglas en Jones van VtWonen is wederom een uniek product. Verkrijbaar in 60x60x3 en 90x90x3 cm. Ook designer Piet Boon Outdoor heeft een exclusieve lijn in 90x90x3 cm, Echte tijdloze parels met een oogstrelende uitstraling voor in de tuin. 

Vraag offerte aan!
Vt-Wonen_solostone_buitenvloer
Nieuw
Nieuw
Nieuw
Nieuw
 69.94 m2
Nieuw
 69.94 m2
Nieuw
 69.94 m2
Nieuw
Nieuw
Belangrijke Mededeling

Onze werkzaamheden gaan door zoals u die u van ons gewend bent. Vanwege het Coronavirus (Covid 19) vragen we u zo veel mogelijk online te oriënteren en bestellen om zodoende de contacten tot een minimum te beperken.

U blijft van harte welkom op ons bedrijf zo lang we allen de maatregelen van het RIVM respecteren.