Aluminium Pergola

NEDERLANDS DESIGN & VAKMANSCHAP

Aluminium_pergola_logo

Wij stellen hoge eisen aan de uitstraling en de kwaliteit van onze producten. Daarom selecteren wij onze leveranciers met zorg. Aluminium Pergola ontwerpt én produceert alle producten in huis in Nederland. Uitstekende kwaliteit en korte lijntjes, daar houden wij van bij Lek Tuinmaterialen. 

 

Moderne_pergola_aluminium

Aluminium Pergola

De mooiste meters van de tuin!

Offerte Aanvraag
Een sfeervolle pergola of modern zonwering systeem in uw tuin? Ontdek de maatwerk mogelijkheden met een Aluminium Pergola. Laat u verrassen en bouw razendsnel een complete constructie. Een eyecatcher voor in de tuin: Aluminium Pergola. Duurzaam en betaalbaar maatwerk om het buitenleven te verrijken. Creëer eenvoudig de mooiste meters van de tuin. Helemaal op maat gemaakt en naar wens samengesteld. 

 

 

Aluminium Pergola:
Sfeermaker in de tuin

Een Aluminium Pergola is niet alleen sfeervol, maar blinkt ook uit in veelzijdigheid en gemak. Met een speciaal koppelsysteem stel je eenvoudig een pergola samen volgens jouw wensen en passend bij jouw tuin. Sfeervol en kwalitatief hoogwaardig. Verder zijn de pergola’s veelzijdig in mogelijkheden. Bovendien kan de pergola eenvoudig worden uitgebreid met een zonwering of voorzien van verlichting.

NAAR WENS SAMENGESTELD

Al onze producten worden op maat gemaakt, helemaal volgens jouw wensen. Zowel in vorm als in kleur. Dus kies jij voor het sfeervolle antraciet of toch een van de andere RAL-kleuren? 


Moderne_aluminium_pergola

Uniek Design in de tuin

Met een frame van AluminiumPergola.nl stel je in een handomdraai jouw eye-catcher voor de tuin samen. Het systeem wordt gekenmerkt door de vrijheid die mogelijk is in ontwerp en design. Laat je creativiteit spreken en ontwerp een statement in de tuin. Of het nu gaat om een schommel, tuinboog of iets anders: het kan allemaal.

DE KRACHT VAN EENVOUD

Wij geloven in de kracht van eenvoud. Zowel in ontwerp als in montage. Een aluminium frame staat – afhankelijk van het formaat – binnen enkele uurtjes overeind. Geen ingewikkelde technieken. Gewoon de kracht van eenvoud.


Beplanting_aluminium_pergola
Aluminium Frame met klimplanten