WEO WPC Gevelbekleding

WEO WPC Gevelbekleding

WEO is co-extrusie hout-composiet gevelbekleding. Eenvoudig en onopvallend horizontaal en verticaal te monteren met RvS Schroeven in bijbehorende kleur. Vorstbestendig, vlekbestendig en met 20 jaar kleurgarantie. De WEO®-gevelbekleding van houtcomposiet is ontwikkeld volgens de nieuwste extrusietechnologieën en combineert de duurzaamheid van composiet met het warme uiterlijk van echt hout. Het trendy en eigentijdse openlatwerkprofiel geeft gevels een zeker ritme, terwijl de natuurlijke en warme uitstraling behouden blijft. De willekeurige kleurschakeringen versterken het realistische beeld van natuurlijk en onbehandeld hout.

WEO_WPC-Gevelbekleding

Weo Gevelbekleding

weo gevelbekleding

Onderhoudsvriendelijk en eenvoudig te monteren!

Bekijk Assortiment

Wat is WEO Gevelbekleding?

WEO is gevelbekleding van co-extrusie hout-composiet met rhombusoptiek. Door de unieke trapezium vorm is de gevelbekleding zowel horizontaal als verticaal te plaatsen. De WPC Profielen worden met speciale gekleurde roestvrijstalen schroeven bevestigd. Hierdoor zijn de schroeven nagenoeg onzichtbaar en is de montage uiterst eenvoudig. De matte multicolor kleuren zorgen bovendien voor een warme uitstraling en het rhombus stijl profiel geeft de gevel structuur en een luxe look-and-feel. Voor een correct gebruik en juiste montage verwijzen wij u naar de uitgebreide montagebeschrijving.

Vraag nu stalen aan!

WEO_Composiet_gevelbekleding

Milieuvriendelijk

  • 95% gerecycled materiaal
  • 100% recyclebaar
  • Geen giftige producten

Kwalitieit

  • Uv- Resistent
  • Waterafstotend
  • eenvoudig te reinigen

Duurzaam

  • 20 jaar garantie
  • vrij van schimmelaantasting
  • Rot niet 

Waarom WEO Gevelbekleding

WEO WPC Gevelbekleding ogen als losse rhombus profielen en geven de gevel een luxe look en feel. Het hightech polymeerhout “WPC” bestaande uit 65% houtzaagsel en 35% gerecycled polyethyleen is bijzonder milieuvriendelijk. Vervaardigd van 95% gerecycleerde materialen en bovendien zelf 100% recyclebaar. Door de bijzondere productietechniek wordt het houtcomposiet beschermd met een dunne laag polyethyleen. Deze laag beschermt het oppervlak tegen de elementen en verkleuring. Daarnaast is het materiaal is niet aan rot onderhevig is 100% bestand tegen termieten en neemt geen vocht op (lees verder).

Weo_Gevelbekleding