Lek FiberDeck

FiberDeck

FIberDeck terrasplanken geven u het lage onderhoud van composiet tegen een prijs die dichter bij hout ligt. Met de Ultrashield beschermende laag hoeft u de terrasplanken nooit te beitsen of verven. Daarnaast heeft groene aanslag aanzienlijk minder kans. De composiet vlonderplanken worden in tegenstelling tot gewoon hout niet glad en verkleuren ook niet. Neem bovendien afscheid van verrotting, vervorming en versplintering. Daarnaast geniet de Basic-Deck terrasplank 25 jaar garantie tegen verkleuring en vlekvorming. Kortom Lek FiberDeck levert een goede uitstraling en prestaties tegen een gunstige prijs.
Fiberdeck_Composiet_vlonder


Basic-Deck_Teak_sfeer

Ultrashield Bescherming!

Onderhoudsvriendelijk en eenvoudig te monteren!

  Bekijk Assortiment

Wat zijn Composiet vlonderplanken?

Composiet vlonderdelen zijn massieve terrasplanken gemaakt van composietmateriaal dat bestaat uit 60% houtvezels en 40% Polyethyleen met hoge dichtheid (PEHD). De Ultrashield beschermlaag is een beschermde laag die geen houtaandeel bevat. Door de zuivere PE-laag aan de buitenzijde worden veel problemen die zich gebruikelijk voordoen voorkomen. Daarnaast is vuilaanhechting niet of nauwelijks mogelijk, bovendien zijn de delen zeer vlekbestendig, wie wil dat nou niet.

Milieuvriendelijk_Thermisch_hout

Milieuvriendelijk

  • onschadelijk voor de gezondheid
  • vrij van chemicaliën
  • Gerecycled materiaal 
Maatvast_Tuinhout

Kwalitieit

  • Kleurvast
  • eenvoudig te monteren
  • eenvoudig te reinigen
Duurzaam_Verantwoord_Tuinhout

Duurzaam

  • levensverwachting van minsten 25 jaar
  • vrij van schimmelaantasting
  • Rot niet 

Legvoorschiften FiberDeck

Onderbalken
Als onderconstructie kunt u het beste Thermisch Gemodificeerd Grenen, Vuren of Essen toepassen. Dit biedt de voordelen van hardhout zonder de belasting voor het milieu. De balken dienen op een onderlinge afstand van maximaal 40 cm geplaatst te worden. Bij aaneenschakeling van meerder lengtes dient u 5 mm per strekkende meter tussenruimte aan te houden.


Blinde Bevestiging

Met de unieke Hybrid Cobra Clips kunt u de planken eenvoudig blind monteren. Daarnaast fixeren de clips de vlonderdelen op de onderbalk en zorgen ze bovendien voor een duurzame montage.