Vanaf heden: VARISTONE dealer

juiste onderhoudsproduct

Varistone lijm en voegmortels
Of u nu kiest voor betonsteen, natuursteen, tegels of gebakken materiaal, u wilt probleemloos en duurzaam genieten van uw aanschaf. VARISTONE biedt u een uitgebreid assortiment aan zeer hoogwaardige producten en systemen voor de verduurzaming van uw tuin, park of stadsinrichting. De jarenlange ervaring van VARISTONE zorgt ervoor dat u probleemloos kunt genieten van uw sierbestrating.

Voegmortels (bekijk deze producten op onze site)

De juiste voeg maakt het totaalplaatje helemaal af. VARISTONE beschikt over een ruim assortiment voegmortel, zodat u altijd de meest geschikte voeg vindt. Of het nu gaat om looppaden, terrassen, opritten of winkelpleinen en parken, VARISTONE biedt voor elk
ontwerp de juiste voeg. De voegmortel van VARISTONE is bovendien niet alleen esthetisch
verantwoord, maar ook kostenbesparend in onderhoud. Onkruid krijgt nauwelijks de kans
om zich tussen de voegen te werken en er is geen zand dat wegspoelt. 

VARISTONE voegmortel zorgt dus voor een fraai uiterlijk en vermindert de aangroei van onkruid. Daarnaast vermindert de harde voeg het risico op struikelpartijen en is deze vorstbestendig. Na uitharding is de bestrating eenvoudig met water te reinigen en de voeg is zelfs bestand tegen reiniging onder hoge druk. Bovendien is de voeg zeer eenvoudig aan te brengen en geschikt voor beton- en natuursteen, tegels en klinkerbestrating

Lijm & Kit (bekijk deze producten op onze site)

Sommige ontwerpen komen het beste tot hun recht zonder voegen. Speciaal voor die categorie heeft VARISTONE lijmen en kitten ontwikkeld die garant staan voor een oogverblindend en oersterk resultaat.

Onderhoudsproducten (bekijk deze producten op onze site)

Naast voegmortel, lijm en kit levert VARISTONE ook onderhoudsproducten die zorgen dat uw tuin ook na jaren van gebruik en weersinvloeden nog mooi blijft.