Nieuw! Modulaire Bloembakken en Tuinverlichting

Stone base is gespecialiseerd in de verkoop van een uitgebreid assortiment duurzame en hoogwaardige outdoor producten, als natuursteen, keramiek, straatbaksteen en verlichting. Door onderverdeling in verschillende divisies, creëert Stone base een optimaal product en servicepakket voor de professionele tuin- en projectenmarkt.

Onder de term “exclusive deco en light products” levert Stone base een uitgebreid assortiment design bloembakken en verlichting. Deze nieuwe series worden geleverd in hoogwaardige afwerkingen cortenstaal en poedercoating. De poedercoat uivoering is leverbaar in de kleuren wit, taupe en antraciet. Bovendien zijn deze producten zijn vervaardigd uit verzinkt staal en dus zeer duurzaam. Door het stijlvolle en tijdloze design zijn deze series toepasbaar in vele project doeleinden zoals o.a. hotels, restaurants etc. Met de ‘modulaire bloembakken’ en ‘solid light’ series creëert u een decoratieve ambiance met allure voor uw tuin en terras.

Modulaire bloembakken

Samengesteld volgens een doordacht concept. Hierdoor makkelijk toepasbaar doordat ze op een eenvoudige manier modulair kunnen worden opgebouwd. U kunt zelf de lengte en breedte maat bepalen en kiezen uit een ruime selectie maatvoeringen. 
Naar de folder »

Solid light

De Solid serie is een exclusieve verlichtingslijn uitgevoerd in dezelfde materiaal als de modulaire bloembakken. Namelijk in cortenstaal en poedercoat versies in de kleuren wit, antraciet en taupe. Te verkrijgen in zowel 12 als 24 volt.

Naar de folder »

Offerte Aanvraag