Ideal Tuinschermconfigurator

Ideal Tuinschermconfigurator

 Ideaal om zelf uiterst eenvoudig een schutting samen te stellen. Dit innovatieve systeem maakt een duurzame materiaalcombinatie mogelijk van aluminium (staanders en kader) en composiet planken (invulling). Het resultaat is een zeer exclusieve tuinafscheiding voor de moderne tuin. In tegenstelling tot standaard tuinschermen is praktisch iedere maat schutting mogelijk. IdeAl Combisschermen zijn geheel naar wens samen te stellen. Zowel in lengte als in de hoogte. Bovendien is de verdeling tussen aluminium en composiet zelf in te vullen. Zo creëert u de perfecte schutting geheel op maat en volledig naar wens. Daarnaast zijn de IdeAL Combischermen ook zeer onderhoudsarm door het gebruik van hoogwaardig aluminium en Fiberon-WPC planken.

Bovendien bieden de IdeAL combischermen tal van andere voordelen t.o.v. standaard tuinschermen. Zo is niet alleen de hoogte, lengte en verhouding zelf te bepalen maar u kunt ook meerdere soorten en kleuren invulling geven aan uw scherm. Van modern grijs tot natuurlijk rood-bruin, u bepaalt de look en stijl. Daarnaast zijn de hoogwaardige materialen een ware verademing met het oog op onderhoud. Gemiddeld genomen is een jaarlijks schoonmaakbeurtje voldoende is dat Ideaal of niet? 

Stel hieronder uw eigen Combischerm samen via de IdeAL Tuinschermconfigurator!

Felix Clercx Ideal Tuinschermconfigurator

Felixwood_Fiberon_IdeAL_tuinschermconfigurator
  • Geheel vrij in afmeting (zowel lengte als hoogte)
  • Geheel vrij in stijl (verhouding aluminium en Fiberon-WPC)
  • Keuze uit 6 verschillende kleuren en structuren
  • Geen scheurvorming, verkleuring of rotten
  • Nagenoeg geen onderhoud
  • Eenvoudig naar wens samen te stellen met de IdeAL Tuinschermconfigurator

Voor meer voorbeelden of direct bestellen kan natuurlijk ook:

Kijk hier voor het complete assortiment

Belangrijke Mededeling

Onze werkzaamheden gaan door zoals u die u van ons gewend bent. Vanwege het Coronavirus (Covid 19) vragen we u zo veel mogelijk online te oriënteren en bestellen om zodoende de contacten tot een minimum te beperken.

U blijft van harte welkom op ons bedrijf zo lang we allen de maatregelen van het RIVM respecteren.