GeoProArte

GeoProArte

de Rembrandt onder de betontegels

Het uiterlijk van sierbestrating zal nooit meer vanzelfsprekend zijn. GeoProArte® gaat de verwachtingen die je van een betontegel hebt ver te boven. Dankzij een innovatieve, digitale toplaag zijn levensechte dessins mogelijk op een standaard betonnen drager. Deze nieuwe exclusieve betontegels zijn niet alleen uniek in zijn soort, maar door de ijzersterke prijskwaliteitverhouding een echte innovatie. Daarbij is de hele range aan tegels eenvoudig te verwerken dankzij de oersterke betonnen drager. Als laatste is GeoProArte® niet alleen duurzaam maar ook onderhoudsvriendelijk dankzij de unieke verzegeling: de ultieme designtegel van de toekomst

Mbi_GeoProArte_duurzaam_design_terrastegel

GeoProArte_Onderhoudsarme_Design_Tegel

 

Onderhoudsarm en Duurzaam!

Bekijk Assortiment

Innovatief en Duurzaam Design 

 

Wij leven in een tijdperk waarin kwaliteit en duurzaamheid van materialen belangrijk is. Op elk vlak maken wij meer en meer bewuste keuzes, waarbij mens en milieu centraal staan.  De roep naar verandering is ook tot de tuinbranche doorgedrongen. En aan deze opgave van verandering stond MBI enkele jaren geleden. Met deze nieuwe producten legt MBi een duurzame basis voor de toekomst zonder de huidige wensen en eisen uit het oog te verliezen. Tuinbestrating met hoge sierwaarde en verschillende mogelijkheden in kleur en design om aan individuele wensen te voldoen. De oplossing lag in het combineren van traditionele mechanische en nieuwe digitale technieken. 

GERMAN DESIGN AWARD 2022

GeoProArte is genomineerd voor de ‘German Design Award 2022’. De jury stelt als voorwaarde dat een kanshebbend design ook antwoorden biedt op moderne vraagstukken. Dat sluit precies aan bij ons gedachtegoed achter deze nieuwe sierbestratingscategorie: met deze nieuwe tegel willen we namelijk een duurzame basis leggen voor de volgende generaties. Daarom zijn wij trots op deze nominatie.

GeoProArte_Onderhoudsvrij_Terrastegel

 

Waarom GeoProArte

GeoProArte_tegel_met_bescherming

Een belangrijk onderdeel van deze innovatieve terrastegel is de onberispelijke kwaliteit en het onderhoudsgemak. Daar ligt dan ook een groot deel van deze nieuwe vinding: Het duurzaam beschermen van de designs middels Protection Plus Factor 90. Deze 4-voudige beschermlaag vereeuwigt elk ontwerp en maakt de tegels duurzaam bestendig. Zo zijn ze beschermd tegen alle weersomstandigheden en maken vloeistoffen, vetten en zuren nagenoeg geen kans. De hele range van GeoProArte® is hierdoor ook nog eens eenvoudig te reinigen terwijl deze nagenoeg ongevoelig is voor verkleuringen. Deze beschermlaag is uniek in zijn soort en nagenoeg onzichtbaar.

Digitale Toplaag met levensechte nuances

GeoProArte® is een nieuwe sierbestratingscategorie op zichzelf. Nieuwe technieken stellen ons in staat te ontwerpen op een manier die eerder niet mogelijk was. Levensechte nuances en eigenheden die ontsprongen zijn aan de natuur, kunnen wij nu duurzaam verbinden met onze solide tuintegels. Maar ook onze creativiteit kunnen we de vrije loop laten dankzij deze nieuwe technieken. Zo biedt de huidige range een aantal niet van echt te onderscheiden natuurlooks zoals die van hout-,  quartz -, en harsteen. Maar ook uitgesproken (industriële), authentieke looks en zelfs gevarieerde mozaïek designs. De digitale toplaag bindt zich prachtig met de betonnen textuur en het onderscheid tussen digitaal en ‘echt’ behoort tot het verleden.

GeoProArte_Onderhoudsarm_betontegel

 

Veelzijdigheid aan toepassingen | Betonnen Drager

De veelzijdigheid van beton is enorm. Dankzij meer dan 76 jaar ervaring hebben we deze weten om te buigen naar volledig nieuwe categorieën met unieke features. Zowel in kleur, dimensies én eigenschappen. Met deze kennis hebben we een oerdegelijk uitgangspunt gepakt voor de basis van GeoProArte®. Superieure kwaliteit in een no-nonsens betonnen drager. Juist die onbewogen, veelzijdigheid die deze designs vragen..(lees verder)