Fiberdeck Boston Composiet Schutting

Boston modulaire en eigentijdse tuinafscheiding

De BOSTON tuinschermen van Fiberdeck zijn niet alleen fraai maar bieden ook een hoop privacy. De tand – en groefplanken zijn zeer eenvoudig te stapelen. De verschillende profielen en decopanelen zijn eindeloos te combineren en eenvoudig te monteren. Boston tuinschermen zijn tijdloos en toch eigentijds.  
Fiberdeck_Composiet_schuttingnder
Boston_Fence_Premium_Grey-2

een origineel tuinschermconcept, mix van aluminium, houtcomposiet en decoratieve elementen

Vraag een Offerte aan

Waarom Fiberdeck Boston:

Kies voor een lange-termijn oplossing, met een topklasse composiet tuinscherm voor een aantrekkelijke prijs! Personaliseer uw stijl, dankzij een grote keuze aan afwerkingen en decopanelen. Bepaal hoe hoog uw tuinscherm moet worden en geniet. Het installeren van Boston schermen en Decopanelen is uiterst eenvoudig. Bekijk de video om te zien hoe.

BOSTON Productvoordelen :

 • 20 jaar garantie op verkleuring en vlekken
 • Goede windweerstand (120 km/u)
 • Snel en eenvoudig te installeren
 • Zonder schroeven, boren niet nodig
 • Gepersonaliseerde combinaties van panelen
 • Design decopanelen van aluminium

Composiet_modulair_Schutting_Systeem_Bosten

20 Jaar Garantie
Fiberdeck_WPC-Schutting
UV- Bestendig
Eenvoudige_Installatie
Eenvoudig installeren
Windbestendig
Windvast

De Boston Collectie:

De BOSTON tuinschermen kunnen samengesteld worden door de verschillende schermprofielen en decopanelen met elkaar te combineren De composietplanken hebben een geborsteld uiterlijk, verkrijgbaar in vier kleuren: Dark Grey, Light Grey, Teak en Ipé,  te combineren met aluminium planken die uw tuinafscheiding extra stevig maken.

Paxos__premium_IPE
Paxos + Premium ipé

Gevarieerde decors, voor elke smaak één!

Vier aluminium decopanelen – PAXOS, HERA, LAMIA, CRIOS – zorgen voor een hedendaagse en luchtige uitstraling. De BOSTON composiet tuinschermen bakenen uw tuin op een mooie manier af en zorgen voor een stijlvolle look. Deze lasergesneden decors in combinatie met composiet hout en aluminium bladen bieden een ruime keuze aan originele composities. Zo zijn de mogelijkheden bijna oneindig en is voor een ieder de juiste combinatie beschikbaar.

Boston_Concept-2

Boston Concept onderdelen:

 • Horizontaal decorelement van aluminium
 • Aluminium paal
 • In elkaar passende planken van composiet
 • Verticaal, in elkaar passend decorelement
 • Aluminium plank

Een online fence configurator

MyFencePlanner is een 3D configurator voor BOSTON-tuinschermen. U kunt zelf uw schutting samenstellen en zelfs uw persoonlijke achtergrond erbij instellen, om zo tot een realistisch beeld te komen. Het is uiterst eenvoudig te gebruiken en na slechts een paar minuten heeft u een overzicht van de benodigde onderdelen en een geschat budget.

Composiet_modulair_Schutting_Systeem_Bosten