Assortiment Blokhutten uitgebreid

Assortiment blokhutten
Ons assortiment blokhutten, tuinhuizen, houten garage’s en kapschuren is dit jaar flink uitgebreid. Naast het huidige assortiment Grandcasa en Biancasa blokhutten bieden wij ook de producten van Weka-Holzbau aan.

Daarnaast is onze nieuwe website, Tuinhuiswens.nl, sinds begin februari online. Via deze website kunt u eenvoudig een blokhut vinden die aan uw wensen voldoet.

Assortiment blokhutten

 

 

Weetjes over WEKA
Sinds 1994 staat WEKA voor kwaliteit en innovatie in de DHZ-branche. Door de jaren heen is ook de portfolio sterk gegroeid: WEKA werkt en leeft in twee conceptwerelden. In onze TuinWereld bieden wij tuinhuizen, gereedschapsschuren. Maar ook priëlen, paviljoenen, zwembaden, kinderspeeltoestellen en carports aan. De WEKA-WellnessWereld bestaat uit hoogwardige sauna’s, infraroof-warmtecabines en Wellness-accessoires.

Kwaliteit
Dankzij de vakkundige verwerking bent u er zeker van dat onze producten probleemloos en betrouwbaar functioneren. Hierdoor kunnen wij u bij de meeste van onze producten 5 jaar garantie op alle houten onderdelen geven.

Vertrouwen
…kunt u stellen in onze jarenlange productervaring! Om u de kwaliteit te leveren die u verwacht, laten wij vrijwillig regelmatig TÜV-controles op de meeste producten en onze werkplek uitvoeren. Dus de als zodanig gemarkeerde producten voldoen gegarandeerd aan de strenge TÜV-eisen.

Duurzaam
FSC staat voor ecologisch duurzaam en verantwoord bosbeheer volgens de strenge normen van de FSC. Wij, de firma WEKA Holzbau GmbH, zijn FSC-gecertificeerd en kunnen u derhalve gecertificeerde producten aanbieden.

Ecologisch
Het bos is een ecosysteem waar elke ingreep meer dan één gevolg heeft. Even talrijk zijn dan ook de taken van de PEFC. Dus het doel: documentatie en verbetering van duurzaam bosbeheer. Met normen die rekening houden met ecologische, economische en sociale aspecten – WEKA hoort daarbij.