Polet Tuingereedschap voor de professional

Polet een sterk staaltje Tuingereedschap

Polet Quality Tools is inmiddels al meer dan 150 jaar de weg aan het timmeren. Met een zeer uitgebreid assortiment voor tuin, bouw en industrie heeft Polet voor elke klus een juiste gereedschap in huis. Ook voor alle tuin liefhebbers, van amateur doe-het-zelver tot de doorgewinterde tuin professional, is Polet het aangewezen merk voor top kwaliteit gereedschap. Kwaliteitsgereedschap maakt het werk aangenamer en het resultaat beter.  

Polet Tuingereedschap


Polet Tuingereedschap voor de professional

Lek Tuinmaterialen heeft deze onmisbare tuin gereedschappen sinds september 2017 in het assortiment opgenomen. Een kleine voorraad zal op loactie gehouden worden, overige artikelen kunnen zeer snel op bestelling geleverd worden.

De meeste gereedschappen met steel kunnen geleverd wordn met houten steel, hol fiber (3x sterker dan hout) of kern fiber (5 x sterker dan hout) vol fiber (10 x sterker dan hout).
Voor sterk staaltje verkoop techniek, kunt u het onderstaande filmpje bekijken van Polet Tuingereedschap voor de professional.

 

Belangrijke Mededeling

Onze werkzaamheden gaan door zoals u die u van ons gewend bent. Vanwege het Coronavirus (Covid 19) vragen we u zo veel mogelijk online te oriënteren en bestellen om zodoende de contacten tot een minimum te beperken.

U blijft van harte welkom op ons bedrijf zo lang we allen de maatregelen van het RIVM respecteren.