Marlux.nl Hoogwaardig gecoate betontegels

Logo_Marlux.nl_Xtirio

Welkom op de pagina van Marlux.nl

Marlux biedt u duurzame, kwalitatieve oplossingen in beton voor terrastegels, sierbestrating, randafwerking en accessoires. Ideaal voor tuin, oprit, zwembad, terras, stoep, pad of patio. Bovendien kunt u handige combinaties maken met onze productlijnen. Zo schept u in uw tuin dezelfde stijl en sfeer dankzij bijvoorbeeld terrastegels en opritklinkers met hetzelfde design.

Stonehedge is een getrommelde betonklinker die de look heeft van een oude kassei met gevlakte kop. Deze klinker is ideaal om uw oprit, tuinpad of zelfs uw terras aan te leggen met de look van natuursteen die de tand des tijds heeft doorstaan zonder de prijs van echte trommelkasseien. Stonehedge is bovendien verkrijgbaar in liefst 10 verschillende kleuren en 7 formaten. Zo kunt u altijd een keuze maken die past bij uw persoonlijke bouwstijl.
Voordelen en garanties altijd een klinker voor uw stijl:

  • tijdloos, klassiek, cottage, modern, trendy
  • getrommelde kasseilook
  • wildverband mogelijk
  • antislip en vorstbestendig
  • geschikt voor oprit en terras
  • benor-gekeurd

Eigentijdse buitentegels volgens de jongste tuintrends en innovaties

Vier trendy moods bepalen de Xtirio-collectie voor moderne tuinprojecten. Elk ontwerp werd ontwikkeld in samenspraak met tuinarchitecten en designers. Het resultaat is een frisse collectie van buitentegels in beton, verkrijgbaar in grote formaten, natuurlijke afwerking en subtiele kleuren. Helemaal van vandaag?

M-Coat Protection voor tegels Mcoat_marlux_logo

M-Coat Protection is een transparante, ondoordringbare toplaag bovenop de tegel. Bij Marlux-producten is deze M-Coat Protection glanzend, bij Xtirio, mat. Met M-Coat wordt uw tegel altijd perfect beschermd tegen vuil- of vetvlekken. Met M-Coat hebt u liefst 10 jaar gegarandeerd geen last van groene vegen door mos en algen. Uw tegels vertonen ook geen witte kalkuitslag. En olie kan niet in de tegel dringen dankzij M-Coat. Eventuele vervuiling veegt u gewoon weg met water en natuurlijke zeep. Deze garantie geldt alleen bij normaal onderhoud en correcte plaatsing volgens de Marlux voorschriften.

 

BENOR Kwaliteitslabel Marlux_Benor_logo
is een uniek kwaliteitslabel voor Belgische betonproducten zoals Marlux klinkers. Dankzij het BENOR label bent u zeker dat uw klinker beantwoordt aan de allerhoogste kwaliteitseisen. Klinkers met een BENOR-certificaat zijn dus gegarandeerd beter dan andere producten.
We controleren onze producten dagelijks. Klinkers die de eisen niet halen, worden resoluut afgekeurd. Uw garantie: wat u koopt en plaatst bij u in de tuin is altijd van topkwaliteit.

De prijzen, prijslijsten en afmetingen van onze marlux tegels met m-coat kunt u hier onder vinden:

De prijzen/prijs/prijslijst van de Stonehedge klinkers kunt u hieronder vinden:

De prijzen van Infinito Moderno staan hieronder:

De prijzen/prijs/prijslijst van Granuwall staan hieronder:

Of bedoelde u marlux.com?