Offerte maatwerk Tuinhuis/Blokhut

Er zijn talloze keuzemogelijkheden in blokhutten met een vaste maat. Maar wat als u nu eens iets anders wenst? Een blokhut met net dat beetje extra? Dan bieden de maatwerk blokhutten van GrandCasa de ideale oplossing.

Bij Lek Tuinmaterialen kunt u een blokhut geheel naar eigen wens aanpassen.
Onze GrandCasa blokhutten zitten standaard al vol met goede producteigenschappen. Daarnaast bieden we een hoop opties aan. Zit er niet bij wat u wenst? Dan kunt u dit altijd bij de opmerkingen plaatsen. Ook het uploaden van uw bouwtekening is geen probleem.

Logo_Grandcasa_maatwerk_blokhutten

Kies uw dakstijl:

Classic

Royal

Cosmos

Country

Colorado

Cottage

Kies uw ramen en deuren:

U kunt bij ons een ruime keuze maken in ramen en deuren van hoogwaardige kwaliteit met echt glas en RVS beslag. Wenst u naast deze ramen en deuren nog meer? Bekijk dan de premium-line ramen en deuren met dubbel glas en kantel-kiep optie. Gaat u voor échte kwaliteit? Bekijk dan onze exclusive-line ramen en deuren met een kozijn van Maranti en HR++ glas.

Vaste ramen:

Vaste ramen:

Deuren:

Kies uw grondvorm:

Kies de grondvorm die bij uw wensen aansluit. Iedere zijde is gekenmerkt met een letter. Wilt u een luifel of veranda aan een van deze zijden? Dan kunt u dat eenvoudig in ons offerte systeem aangeven.

Privacystatement

Welke ramen of deuren wilt u plaatsen? Kunt u aangeven op welke zijde u de deur of het raam wilt hebben?: