Nieuw! Hoover Concepts Professionele Zonwering

HOOVER CONCEPTS 

Hoover Concepts® is ruim 10 jaar geleden begonnen met het ontwerpen, produceren en plaatsen van uitzonderlijk mooie en duurzame zeiloverkappingen, schaduwdoeken en zonnezeilen. Hiermee creëren wij waardevolle leefplekken. Lekker buiten en toch ‘binnen’. Langer genieten van uw terras. Op momenten die anders te heet, te nat of te koud zouden zijn. Dat maakt het leven toch veel aangenamer!

Naast luifels, carports, terras overdekkingen, overkapte ingangen, overkappingen bij horecagelegenheden, kuuroorden, hotels en andere openbare gelegenheden tot aan schuilplaatsen op golfbaan en begraafplaatsen toe, creëren wij een overkapte plek, waar het goed toeven is. Het hele jaar door, zowel zakelijk of privé.

Design, Duurzaamheid en Durf 

zijn kernwaarden waarmee Hoover Concepts uw verwachtingen en wensen omzet in een speciaal gemaakte zeiloverkapping. Alle gespannen zeil-  overkappingen van Hoover Concepts® zijn een lust voor het oog. Ze voldoen aan de allerhoogste bouwkundige en technologische eisen. Of het nu dient als schaduwdoek of als overkapping tegen regen en wind, vrijwel alles is mogelijk.

Naar video presentatie »

3D Ontwerp 

Vraag naar uw persoonlijke oplossing. Wij nemen u in een 3D animatie mee naar de mogelijkheden op uw eigen plek. Daarmee krijgt u een zeer realistisch beeld van hoe de overkapping er bij u uit gaat zien en welk schaduwpatroon deze voor u zal bieden. Voor meer informatie neem contact op of maak direct, geheel vrijblijvend, een afspraak met een van onze adviseurs.

Naar contactformulier »

Belangrijke Mededeling

Onze werkzaamheden gaan door zoals u die u van ons gewend bent. Vanwege het Coronavirus (Covid 19) vragen we u zo veel mogelijk online te oriënteren en bestellen om zodoende de contacten tot een minimum te beperken.

U blijft van harte welkom op ons bedrijf zo lang we allen de maatregelen van het RIVM respecteren.