B-Fix Clipsysteem

B-Fix Clipsysteem

B-Fix Clipsysteem

De tijd van de bevestigingssystemen die de planken beschadigen is voorbij. B-Fix innoveert op dit vlak. Het is een uniek en gepatenteerd RVS bevestigingssysteem bestemd voor de terrasplanken. Met als troef  de hoge mate van afwerking, maar ook comfort. Door een regelmatige en snelle aanleg, voldoet een gewone schroevendraaier en zijn de clips volledig onzichtbaar en toch snel demonteerbaar. Dankzij het gebruik van hoogtechnisch materiaal, garandeert het B-Fix clipsysteem een bijzonder lange levensduur aan uw decking.

Vlonderterras_blinde_montage

B-Fix Clipsysteem

B-Fix One wordt per doos van 100 clips of per stuk verkocht. Zelfborende schroeven, montageplan en Torx bit zijn in een volle doos inbegrepen.

Eén van de belangrijkste troeven van de B-Fix One is de onvergelijkbare tijdwinst bij het aanleggen. De planken voegen zich op gemakkelijke wijze ineen. En de uitzettingsvoegen worden door de B-Fix zelf bepaald.

Het aantal B-Fix One dat nodig is voor het aanleggen zal van twee grote criteria afhangen: de afstand tussen de onderbalken en de breedte van de planken. Om het vereist aantal B-Fix One te bepalen, moet u het aantal planken min één door het aantal onderbalken vermenigvuldigen.

Op dit moment hebben wij drie soorten hardhout die bevestigd kunnen worden met B-Fix Clips.

B-fix_clipsysteem_ipe
Ipe