B-Fix Clipsysteem

B-Fix Clipsysteem

B-Fix Clipsysteem
De tijd van de bevestigingssystemen die de planken beschadigen is voorbij. B-Fix innoveert op dit vlak. Uniek en gepatenteerd, dit gloednieuwe RVS bevestigingssysteem, bestemd voor de terrasplanken, speelt de kaart van afwerking. Maar ook comfort. Door een regelmatige en snelle aanleg, voldoet een gewone schroevendraaier en zijn de clips volledig onzichtbaar en snel demonteerbaar. Dankzij het gebruik van hoogtechnisch materiaal, garandeert het B-Fix clipsysteem een bijzonder lange levensduur aan uw decking.

Vlonderterras_blinde_montage

B-Fix One wordt per doos van 100 clips of per stuk verkocht. Zelfborende schroeven, montageplan en Torx bit zijn in een volle doos inbegrepen.

Eén van de belangrijkste troeven van de B-Fix One is de onvergelijkbare tijdwinst bij het aanleggen. De planken voegen zich op gemakkelijke wijze ineen. En de uitzettingsvoegen worden door de B-Fix zelf bepaald.

Het aantal B-Fix One dat nodig is voor het aanleggen zal van twee grote criteria afhangen: de afstand tussen de onderbalken en de breedte van de planken. Om het vereist aantal B-Fix One te bepalen, moet u het aantal planken min één door het aantal onderbalken vermenigvuldigen.

Op dit moment hebben wij drie soorten hardhout die bevestigd kunnen worden met B-Fix Clips.

B-fix_clipsysteem_ipe
Ipe

 

Belangrijke Mededeling

Onze werkzaamheden gaan door zoals u die u van ons gewend bent. Vanwege het Coronavirus (Covid 19) vragen we u zo veel mogelijk online te oriënteren en bestellen om zodoende de contacten tot een minimum te beperken.

U blijft van harte welkom op ons bedrijf zo lang we allen de maatregelen van het RIVM respecteren.